Billede
Newsletter

NewsLetter 3. kvartal 2016 er udkommet

Markedskommentar: Erhvervs- og investeringsejendomme 3. kvartal 2016.
Se artikel
Billede
Newsletter

Markedsupdate 3. kvartal 2016

Den høje transaktionsaktivitet i årene 2006 og 2007 står stadig soleklart i erindringen hos aktørerne i den danske erhvervsejendomsbranche. De tidligere rekordår kan dog muligvis blive overgået i år.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk styrker supportgruppen

Med nyansættelser både i København og Aarhus håber Sadolin & Albæk at styrke sin supportgruppe, således at firmaet også fremadrettet kan levere service på højt niveau.
Se artikel
Newsletter

Implikationerne af et rentedrevet ejendomsmarked

Der har de seneste 12-18 måneder været en stigende bekymring for en forestående ejendomsboble drevet af en desperat jagt på afkast i et lavrentemiljø. Sammenhængen mellem økonomiens vækstpotentiale og renteniveauet har dog været et i høj grad overset emne.
Se artikel
Billede
Newsletter

Markedsbarometer september 2016

Markedsbarometer for København, Aarhus og Trekantområdet. Markedsbarometeret er også inkluderet i NewsLetter 3. kvartal 2016.
Se artikel
Newsletter

Højere priser på boliglejemarkedet

Byggepriserne er atter på vej op, hvilket har fået boligudviklerne til at budgettere med markant højere omkostninger. Sadolin & Albæk vurderer dog, at de højere byggepriser i København ikke i nævneværdig grad vil give sig udslag i højere priser for byggeretter, men primært i højere lejepriser
Se artikel