Billede
Aktuelt

Lejemål på første klasse - for store som små

I Vibenshuset på Lyngbyvej 2 i København udbydes lejemål nu helt ned 330 m2 – og de mindre lejere får samme fleksible fordele som de store. Lejemålene, der spænder fra 330 til 21.200 m2, kan indrettes og opdeles, så de passer præcis til den enkelte virksomheds behov.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk formidler salg af ejendomsportefølje centralt i Odense

Sadolin & Albæk har netop formidlet salget af to kontorejendomme centralt i Odense på tilsammen godt 16.000 m² for Topdanmark Ejendom A/S.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk lancerer ny hjemmeside

I dag, tirsdag den 16. september 2014, går Sadolin & Albæk i luften med en ny hjemmeside, der byder på fornyelse på flere fronter. Dels har siden fået et gevaldigt visuelt løft, dels rummer den både opdaterede og nye elementer, som skal bidrage til at forbedre brugeroplevelsen væsentligt.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk styrker sin analyse- og vurderingsafdeling

Nyansættelser: Sadolin & Albæk har pr. 1. september 2014 ansat Christopher Elgaard Jensen og Christian Langvardt Berg som konsulenter.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk kåret som Danmarks bedste ejendomsrådgiver

For fjerde år i træk har finansmagasinet EUROMONEY kåret Sadolin & Albæk som Danmarks bedste ejendomsrådgiver. Sadolin & Albæk har samtidig vundet i kategorien ’Research’.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk vinder offentlig udbud

Sadolin & Albæk er i en offentlig udbudsrunde blevet valgt blandt tre prækvalificerede ansøgere til at udbyde tre særdeles attraktive ejendomme for KOMBIT A/S.
Se artikel