Fra bankboks til kølerum

Fra bankboks til kølerum
Billede

Det er langt fra alle ejendomssalg, der går præcis efter den oprindelige plan. Derfor bør en dygtig mægler formå at tænke nyt og finde på kreative løsninger, når der er behov for det. At Sadolin & Albæk besidder disse evner, er denne sag blot et af mange eksempler på.

Da Jyske Bank vælger at lukke sin afdeling på Gammeltorv på Strøget i København, ønsker banken at sælge ejendommen. Vi sætter ejendommen til salg, men den viser sig at være vanskelig at finde en køber til. Vi vurderer, at ejendommen vil være lettere at sælge til en fornuftig pris, hvis den er udlejet. Derfor foreslår vi Jyske Bank at satse på først at finde en lejer til ejendommen og herefter udbyde ejendommen til salg igen.

I Sadolin & Albæk har vi også stærke udlejningskompetencer, så vi sætter gang i en udlejningsproces. Vi identificerer en mulig lejer i den svenske fastfoodkæde Max Burger, som har et ønske om at rykke ind på det danske marked. Max Burger ser Jyske Banks tidligere afdeling på Strøget som en udmærket beliggenhed for kædens første restaurant i Danmark.

Jyske Bank beslutter sig for at yde et tilskud til en ombygning, så Max Burger kan flytte ind og åbne sin nye restaurant. Udlejningen af ejendommen medfører, at interessen for ejendommen øges, og den sælges derfor – som forventet – hurtigt herefter.

Max Burger er i dag veletableret i Jyske Banks tidligere lokaler, og kælderen, hvor der tidligere var en bankboks, rummer nu værdier af en helt anden karakter – den gamle bankboks er nemlig blevet konverteret til kølerum.