340 lejligheder i Risskov Brynet solgt til finsk investor

340 lejligheder i Risskov Brynet solgt til finsk investor
Billede

CapMan køber 340 lejligheder af DOMIS K/S i Aarhus-forstaden Risskov.

Den finske investeringsfond CapMan Real Estate har købt 340 lejligheder på Risskov Brynet. Sælger af porteføljen er DOMIS K/S. Det er CapMans hidtil største transaktion i Aarhus.

”Vi er meget glade for at kunne offentliggøre denne betydelige transaktion på Risskov Brynet, der underbygger den stigende interesse fra udenlandske investorer, vi har set over de seneste år. Aarhus fortsætter sin høje vækstrate med ca. 5.000 tilflyttere om året, og der er en fortsat stærk efterspørgsel efter delevenlige lejeboliger i cykelafstand til centrum og universitetet. Risskov Brynets attraktive beliggenhed tæt på Riis Skov og centrum gør investeringen attraktiv som en stabil udlejningscase for en langsigtet investor”, udtaler Lars Erik Larsen, der har forestået transaktionen for DOMIS K/S.

Risskov Brynet er et tidligere industriområde, der blandt andet har huset Aarhus Sporvejes garageanlæg. For ca. tre år siden udviklede Aarhus Kommune og DOMIS K/S i et tæt samarbejde området til et nyt boligkvarter med mulighed for opførelse af i alt ca. 125.000 etagemeter boliger samt et mindre areal til erhverv, herunder to dagligvarebutikker, som et supplement til Veri Center, der ligger lige overfor området. 

Det samlede projekt, som CapMan har købt af DOMIS K/S, omfatter i alt ca. 21.600 etagemeter boliger fordelt på 340 enheder samt 216 underjordiske parkeringspladser. Projektet afleveres i fire trancher i løbet af 2017/2019. 

Handlen er formidlet af Sadolin & Albæk. PWC og DLA Piper har rådgivet DOMIS K/S, og Plesner har rådgivet CapMan. 

Kontaktpersoner:

  • Carsten Gørtz Petersen, partner og direktør, cgp@sadolin-albaek.dk
  • Mette Lundorf, kommunikations- og HR-chef, mlu@sadolin-albaek.dk