Cases

Cases
Billede

Lynudlejning af centralt placeret københavnerlejemål

Sadolin & Albæk har ikke bare en indgående viden om erhvervsudlejningsmarkedet. Vi har også et bredt og værdifuldt netværk og en proaktiv tilgang til kontorudlejning. Derfor lykkes det os tit at finde lejere til lejemål, allerede inden de officielt kommer på markedet. Det er fx tilfældet i denne sag, hvor vi på ganske kort tid løser en udlejningsopgave for PFA Ejendomme.
Se artikel
Billede

Sadolin & Albæk vinder offentligt udbud og formidler særdeles attraktiv ejendomsportefølje

Da KOMBIT som en del af en langsigtet strategi vælger at afhænde tre ejendomme på tilsammen 89.000 m², er det Sadolin & Albæk, der vælges til at håndtere alle aspekter vedr. udbud og salg af ejendommene.
Se artikel
Billede

Nyt og fremtidssikret domicil til KPMG

Med SACS som rådgiver og projektleder fra start til slut får KPMG løst et ganske komplekst behov for kontorfaciliteter på såvel kort som lang sigt.
Se artikel
Billede

Anskueliggørelse og optimering af global lejemålsportefølje

Sadolin & Albæk Corporate Solutions udvikler nye værktøjer, der hjælper Lundbeck til at få et samlet overblik over organisationens lejemålsportefølje globalt.
Se artikel
Billede

Scanport – udvikling af nyt erhvervsområde

Med Sadolin & Albæk som rådgiver får Skanska en velunderbygget forståelse for Scanports reelle udviklingsmuligheder og primære kundegrupper, så virksomheden kan justere sine udviklingsplaner og optimere markedsføringen.
Se artikel
Billede

Fra bankboks til kølerum

Det er langt fra alle ejendomssalg, der går præcis efter den oprindelige plan. Derfor bør en dygtig mægler formå at tænke nyt og finde på kreative løsninger, når der er behov for det. At Sadolin & Albæk besidder disse evner, er denne sag blot et af mange eksempler på.
Se artikel
Billede

Arealreduktion med bundlinjeeffekt

Sadolin & Albæk Corporate Solutions (SACS) løser ofte en opgave mere grundigt, end kunden i første omgang beder om. Men det skal man som kunde hos SACS ikke være ked af. For hos os betyder ekstra grundighed ikke ekstra udgifter for vores kunder, men derimod større besparelser på deres lejeomkostninger.
Se artikel
Billede

Nyt domicil og væsentlig lejebesparelse

Da Microsoft Danmark henvender sig til Sadolin & Albæk Corporate Solutions (SACS), er virksomhedens ca. 1.000 medarbejdere fordelt på to adresser i Storkøbenhavn. Microsoft Danmark ønsker nu at samle sine aktiviteter i ét domicil.
Se artikel