KEVA og AP Pension finansierer nyt hotelprojekt

KEVA og AP Pension finansierer nyt hotelprojekt
Billede

KPC opfører nyt Comwell-hotel i Nordhavn, finansieret af AP Pension og den finske pensionskasse KEVA, der hermed foretager sin første ejendomsinvestering i Danmark.

Med et nyt 500 værelses hotelprojekt i Nordhavn etablerer Comwell-kæden sig nu for alvor i det københavnske hotelmarked.

Comwell, der med 20 hoteller er Danmarks førende landsdækkende kæde af konferencehoteller, har indgået lejekontrakt om et kommende stort konferencehotel, centralt beliggende i det nye byudviklingsområde i Nordhavn.

Sadolin & Albæk har bistået ejendomsudvikleren KPC med at finde investorer til projektet, som er solgt til et konsortium af AP Pension og KEVA.

KEVA er med samlede aktiver på godt 50 mia. EUR Finlands største pensionskasse.

”Sadolin & Albæk er stolte af at have introduceret KEVA som endnu en ny betydende institutionel spiller på den danske ejendomsmarked og initieret et joint venture med en erfaren dansk partner. KEVA er med en ejendomsportefølje på mere end 3 mia. EUR en professionel og stærk ejendomsinvestor, og det har været en fornøjelse af opleve en beslutningskraft og samarbejdsvilje hos de to pensionskasser, som har sikret en smidig og hurtig forhandlingsproces omkring denne attraktive investering,” udtaler Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk.

Illustration: Rendering, Arkitema Architects

For yderliger information:

  • Peter Winther, administrerende direktør og partner, pw@sadolin-albaek.dk
  • Mette Lundorf, kommunikationschef, mlu@sadolin-albaek.dk