Capital Markets

Capital Markets

Sadolin & Albæk Capital Markets tilbyder kompetent strategisk rådgivning i forbindelse med større ejendomstransaktioner.

Sadolin & Albæk Capital Markets består af et kompetent team, der med afsæt i solid markedsviden og et unikt datagrundlag opbygget gennem årtier rådgiver kunder i forbindelse med køb og salg af ejendomsselskaber, enkeltstående ejendomme og ejendomsporteføljer.

Vi hjælper vores kunder med traditionel ejendomsformidling såvel som strukturering af komplekse salgsprocesser, herunder udarbejdelse af datarum, teaser, Information Memorandum, fortrolighedserklæring, aftalegrundlag m.v., ligesom vi udarbejder prospekter til brug for etablering af ejendomsfonde, aktieemissioner og obligationsudstedelser.

Vi leverer køberrådgivning omfattende alt fra udarbejdelse af forretningsplan til projektledelse af samlede rådgiverteam, herunder i forbindelse med due diligence og verificering af kommercielle forudsætninger.

Vi er altid garant for en professionel og smidig formidlingsproces for såvel køber som sælger. Vi har betydelig transaktionserfaring, og i vores rådgivning kombinerer vi vores ejendomsspecifikke ekspertise med vores stærkt analytiske sans.

Vores betydelige netværk og løbende kontakt med store danske og internationale investorer, virksomheder og banker sikrer, at vores rådgivning ikke alene baserer sig på teoretiske og analytiske rationaler, men også tager højde for den aktuelle markedspsykologi.