Corporate Solutions

Corporate Solutions

Hvad enten I har for meget eller for lidt plads, overvejer at flytte eller bygge nyt domicil, synes I betaler for høj en husleje, eller at jeres lokaler ikke bliver udnyttet godt nok, så har vi ekspertisen til at rådgive jer.

I Sadolin & Albæk Corporate Solutions tilbyder vi uvildig lejerrådgivning til dig og din virksomhed. Vi dækker hele spektret fra strategisk rådgivning på topniveau hen til konkrete søgeopgaver og kontraktforhandlinger. Vores overordnede fokus er at sikre, at din virksomhed bor det rigtige sted, til den rigtige pris og med den rigtige størrelse.

I Sadolin & Albæk arbejder vi tæt sammen med Jones Lang LaSalle, JLL, som er en af verdens største og mest professionelle erhvervsejendomsrådgivere. Som JLL’s eksklusive partner i Danmark assisterer vi i Corporate Solutions globale kunder, og samtidig drager vores danske kunder fordel af samarbejdet, hvis de skal ekspandere, flytte kontor eller overvejer deres beliggenhed i udlandet. Vores samarbejde med JLL sikrer kvalitet og konsistens – for danske kunder i udlandet og for internationale kunder i Danmark.

Både nationalt og internationalt benytter vi os af detaljerede analyser, der er baseret på stor erfaring og bredt datagrundlag for at sikre, at vi i samarbejde med vores kunder kan afdække de faktiske behov og ønsker til arealer og placering. Vores mål er at opnå væsentlige besparelser, samtidig med at kvaliteten for medarbejdere og kunder øges.