Udlejning

Udlejning

Sadolin & Albæk er en af markedets mest erfarne rådgivere inden for udlejning af erhvervslokaler.

Vores dedikerede og selvstændige udlejningsafdeling beskæftiger sig eksklusivt med erhvervsudlejning med primært fokus på udlejning af kontor- og butiksejendomme. Vi har igennem mange års erfaring opbygget et omfattende og unikt branchekendskab og en specialviden om erhvervslejemarkedet, som vi kontinuerligt søger at vedligeholde og udbygge.

Vores tilgang til projekterne er resultat- og løsningsorienteret. Det er vores mål at finde kompetente løsninger på lejers ønsker og behov på vilkår, der skaber mest mulig værdi for udlejer og det maksimale afkast på kort og lang sigt for ejendommen som investeringsobjekt.

Med baggrund i Sadolin & Albæks unikke datagrundlag og vores tætte løbende kontakt med lejere og udlejere analyserer vi løbende udviklingen i efterspørgslen på lejemarkedet og udbuddet af konkurrerende ejendomme. Dette er med til at sikre, at vi altid kan positionere vores opdrag bedst muligt i forhold i lejerpræferencer og konkurrencesituation.

Vores topkvalificerede team består af seniorprofiler, alle med adskillige års erfaring fra erhvervslejemarkedet. Vores særlige styrke er vores kreative og teamorienterede proces, som sikrer, at vi deler ekspertise og viden, og at vores rådgivning og løsninger altid er af højeste kvalitet og – vigtigst af alt – er fokuseret på kundens forretningsmæssige mål.