Lynudlejning af centralt placeret københavnerlejemål

Lynudlejning af centralt placeret københavnerlejemål
Billede

Sadolin & Albæk har ikke bare en indgående viden om erhvervsudlejningsmarkedet. Vi har også et bredt og værdifuldt netværk og en proaktiv tilgang til kontorudlejning. Derfor lykkes det os tit at finde lejere til lejemål, allerede inden de officielt kommer på markedet. Det er fx tilfældet i denne sag, hvor vi på ganske kort tid løser en udlejningsopgave for PFA Ejendomme.

PFA Ejendomme kontakter os med henblik på at få udlejet to attraktive lejemål i indre København. Lejemålene, som ligger i Kristen Bernikows Gade, er blevet ledige i forbindelse med en nylig opsigelse fra en tidligere lejer.

Vi er i forvejen i kontakt med en række potentielle lejere, herunder Chanel, som netop har opsagt sin eksisterende distributøraftale og derfor har et behov for at finde et selvstændigt kontor. Chanel ønsker et lejemål centralt i København, som også skal kunne fungere som skandinavisk hovedkontor.

Der er ikke umiddelbart noget ledigt lejemål på markedet, der opfylder Chanels kriterier. Derfor er timingen helt perfekt, da PFA Ejendommes lejemål på Kristen Bernikows Gade bliver ledige. De har både størrelsen, indretningen og den centrale placering midt i København, som harmonerer perfekt med Chanels ønsker til et københavnsk lejemål. Vi præsenterer derfor lejemålene på Kristen Bernikows Gade for Chanel, allerede inden de når at blive markedsført bredt.

Resultatet bliver, at Chanel lejer 593 m2 på Kristen Bernikows Gade 6, 3. sal. PFA Ejendomme opnår således en lynhurtig udlejning af lejemålet og undgår dermed en tomgangsperiode. Og Chanel får - uden at lede længe – sit drømmelejemål midt i København.

Hvis man vil have fingre i det sidste ledige og meget attraktive kontorlejemål på 588 m² på Kristen Bernikows Gade 6 (1. sal), kan det i øvrigt stadig lade sig gøre. Se en præsentation af lejemålet her.