Nyheder

Nyheder
Billede
Aktuelt

Mondæn beboelsesejendom i Hillerød solgt til dansk fond

På vegne af en række privatpersoner solgte Sadolin & Albæk i foråret ejendommen Frederiksværksgade 7A-7B, 3400 Hillerød efter en hurtig proces.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk formidler velbeliggende kontorejendom på Frederiksberg

På vegne af C.E. Jensen’s Fond og Aage V. Jensens Charity Foundation har Sadolin & Albæk netop formidlet en fleksibel og velholdt kontorejendom til en bonitetsstærk dansk investor.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Nye kolleger i Sadolin & Albæk

Sadolin & Albæk har pr. 1. april ansat Nanna Munk Wiinberg som salgskoordinator (til venstre) og Nana Keiding som mulitimediedesigner.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Markedsbarometer Q1 2018

Få lejepriser, afkastkrav og tomgangsprocenter for København, Aarhus og Trekantområdet i Sadolin & Albæks markedsbarometer for 1. kvartal 2018 - nu også med boliger.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Sadolin & Albæk sælger 181 boliger i Risskov, Aarhus

NIAM køber 181 boliger i rækkehusbebyggelsen Kordegarden i Risskov.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Udvikling og omdannelse af erhvervsområder

Udviklingen af nye erhvervsområder og omdannelse af eksisterende kræver ikke blot viden om, hvilke rammebetingelser og lokaliseringskrav virksomhederne og investorerne lægger vægt på, men også en realistisk bedømmelse af efterspørgslen på jord og bygninger.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Er dagligvaremarkedet mættet?

På trods af stigende omsætning og mange aktører i den danske dagligvaresektor er væksten begyndt at aftage. Skift i forbrugeradfærd og hård konkurrence sætter dagligvaremarkedet under pres, men ejendomsinvesteringer i sektoren kan stadig være fordelagtige – hvis man vælger de rigtige steder.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Digital indsigt gør udlejningshastigheden 4 gange hurtigere

Tomgangsperioden mellem lejere er blevet reduceret med op til 75% for kontorlejemål og 30% for butikslejemål med ny digital satsning.
Se artikel
Billede
Aktuelt

København blandt verdens førende byer for ejendomsinvesteringer

København er ifølge ny analyse blandt verdens førende storbyer for så vidt angår investeringsintensitet og vækstmomentum. Dette skyldes dels de sidste fem års stigninger i det samlede transaktionsvolumen på det københavnske ejendomsinvesteringsmarked, dels byens evne til at tiltrække et stadig stigende antal udenlandske investeringer.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Er spekulativt byggeri ved at vinde frem igen?

Investorernes jagt efter attraktive risiko-justerede afkast sammenholdt med en god lejerefterspørgsel og et begrænset udbud af moderne kontorlokaler i København har medført, at flere investorer og developere overvejer at igangsætte spekulativt kontorbyggeri, dvs. kontorbyggeri uden forhåndsudlejning.
Se artikel
Billede
Aktuelt

Markedsupdate: Træerne vokser ikke ind i himlen

På trods af flere tegn på afmatning og uro på de finansielle markeder, er der fortsat gunstige vilkår for investeringer i erhvervsejendomme. Men ikke til de ekstremt høje priser, som vi tidligere har set.
Se artikel
Billede
Aktuelt

NIAM køber fuldt udlejet business park

21.000 m² kontorer med en strategisk beliggenhed ved trafikknudepunktet Kolding.
Se artikel
Vis flere