Om Sadolin & Albæk

Om Sadolin & Albæk

Om Sadolin & Albæk

Billede
Sadolin & Albæks partnergruppe: Christian Fladeland, Lau Melchiorsen, Carsten Gørtz Petersen, Kirstine Sand, Peter Winther, Jan Kristensen

Markedsførende rådgivnings- og erhvervsmæglervirksomhed

Det er Sadolin & Albæk Gruppens erklærede målsætning, at vi skal kendes i markedet på et højt kompetenceniveau, integritet, kvalificerede og dedikerede medarbejdere samt en seriøs og imødekommende kundeservice. Såvel nationalt som internationalt har vi et indgående og bredt markedskendskab, og sammenholdt med vores mangeårige erfaring og optimale analyseværktøjer er det med til at sikre, at vi skaber værdi for vores kunder.

Vores høje kvalitets- og serviceniveau gælder, uanset om vi hjælper kunder med erhvervslejemål, ejendomsvurderinger, ejendomsstrategisk rådgivning eller transaktioner vedrørende større erhvervs- og investeringsejendomme.

Sadolin & Albæk identificerer og implementerer effektive og innovative løsninger relateret til erhvervs- og investeringsejendomme med fokus på at skabe mest mulig værdi for vores kunder

Vi skaber værdi for vores kunder: Vi har altid et stærkt fokus på at optimere vores kunders muligheder for at nå deres mål – hvad enten det handler om øget lønsomhed eller effektivitet, øget eller reduceret eksponering mod fast ejendom, øget afkast eller reduceret risiko.

Vi leverer effektive og innovative løsninger: Vi finder optimale realiserbare løsninger for vores kunder, og vi er ikke bange for at tænke nyt og gå nye veje.

Internationalt samarbejde på højt niveau: Vi har et nært samarbejde med JLL, som har mere end 200 kontorer i 80 lande verden over. Gennem dette samarbejde betjener vi også danske kunder internationalt.

Sadolin & Albæk Gruppen er medlem af RICS, Royal Institution of Chartered Surveyors, som er internationalt anerkendt for sine høje vurderingsstandarder.

Sadolin & Albæk stræber efter at være Danmarks bedste og største leverandør af værdibaserede løsninger på markedet for erhvervs- og investeringsejendomme.

I 2013 besluttede Sadolin & Albæk Gruppen at udvide sine forretningsområder med asset management og etablerede i den forbindelse et uafhængigt søsterselskab, Keystone Investment Management A/S. Keystone fungerer som en stærk partner for de professionelle investorer i markedet, som ønsker hjælp til at varetage forvaltningen af deres ejendomsporteføljer. Keystone agerer uafhængigt af Sadolin & Albæk og samarbejder med alle ejendomsformidlere og -rådgivere, uanset om de er i konkurrence med Sadolin & Albæk.

I 2014 udvidede Keystone sin produktpalette til at omfatte traditionel ejendomsadministration ved at købe Taurus Ejendomsadministration ApS. Ved overtagelsen administrerede Taurus omtrent 200 ejendomme til en samlet værdi af 7,5 mia. kr. og med et samlet etageareal på 650.000 m2.

Sadolin & Albæk har eksisteret siden 1967. Sadolin & Albæk har kontor i København og Aarhus.

”Best in Class”: Sadolin & Albæk er gentagne gange blevet kåret som Danmarks bedste ejendomsrådgiver af finansmagasinet EUROMONEY. Uddelingen af Real Estate Awards, som startede i 2005, er baseret på en international rundspørge blandt ejendomsaktører. Sadolin & Albæk har siden vundet gentagne gange i flere kategorier.