Pensam, KPC, Sjælsø sælger Teglholmen projekter

Pensam, KPC, Sjælsø sælger Teglholmen projekter
Billede

Et udviklingskonsortium bestående af Pensam, KPC og Sjælsø Management har solgt 246 projektboliger på Teglholmen i Københavns Sydhavn til svenske Heimstaden for 790 mio. kr.

De 21.500 m2 projektboliger, Kanalkanten og Nordkajen, vil blive overleveret til Heimstaden i 2018 og 2019.
 
Sadolin & Albæk har været mægler på salget for Pensam, KPC og Sjælsø Management.
 
Sadolin & Albæk har løbende bistået udviklingskonsortiet med at sælge boligbyggefelter i Kanalbyen Teglholmen i Københavns Sydhavn, i takt med at byggerierne er blevet igangsat: Teglporten (byggefelt K) blev solgt til tyske Patrizia i juni 2016 og nu er de resterende to byggefelter, Kanalkanten (byggefelt L) og Nordkajen (byggefelt M), solgt til Heimstaden.  
 
”Samlet set dækker de tre byggefelter 38.500 m² fordelt på 423 lejligheder,” fortæller Christian Fladeland, partner og direktør i Sadolin & Albæk.

”Med salget af Kanalkanten og Nordkajen har Sadolin & Albæk nu gennemført salget af i alt seks boligkarréer på Teglholmen inden for de seneste 24 måneder. Det er mere end 800 lejligheder med et samlet etageareal på 80.000 m2. Det har været fantastisk at følge, hvordan Teglholmen inden for ganske få år er gået fra at være et halvfærdigt udviklingsområde, som blev bremset af krisen, til i dag at være en næsten fuldt udbygget og selvstændig, velfungerende bydel.”

Kontakt:

  • Christian Fladeland, partner og direktør, mailto:cfp@sadolin-albaek.dk
  • Mette Lundorf, kommunikationschef, mailto:mlu@sadolin-albaek.dk