Scherfigs Have solgt til Heimstaden

Scherfigs Have solgt til Heimstaden
Billede

PenSam og Consort har solgt det eksklusive boligprojekt, Scherfigs Have, til det svenske ejendomsselskab Heimstaden for ca. 680 mio. kr.

Med en beliggenhed på en af Københavns absolut mest attraktive grunde, dækker boligprojektet i alt ca. 12.800 m2 og vil, når det er færdig, bestå af 114 lejligheder og 117 P-pladser i parkeringskælder. Ejendommen forventes at stå klar til indflytning i slutningen af 2018.

"Investorefterspørgslen er fortsat markant efter boligudlejningsejendomme. Og når der samtidig er tale om et prestigebyggeri i et allerede etableret boligområde, er det en yderst sjælden mulighed, der her er blevet udbudt," fortæller Christian Fladeland, partner og direktør i Sadolin & Albæk, som formidlede transaktionen.

"PenSam og Consort har formået at udvikle et kvalitetsprojekt med stor sans for detaljen både indvendigt og udvendigt. Og de har gjort det med stor ydmyghed overfor at give en af de bedst beliggende grunde i København et byggeri, som fortjener den placering,” understreger Christian Fladeland.
 
For yderligere informationer:

  • Christian Fladeland, partner og direktør, cfp@sadolin-albaek.dk
  • Mette Lundorf, kommunikations- og HR-chef, mlu@sadolin-albaek.dk